Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Αρνούνται οι κάτοικοι του Συνοικισμού τα προσφυγόπουλα στο 2ο-6ο . Λάθος ο δρόμος του μίσους και του ρατσισμού σε ξεριζωμένα παιδιά

δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Μόσχος Κυτούδης για να συζητήσουν και να ενημερώσουν τους κατοίκους για την απόφαση που ελήφθη ώστε τα προσφυγόπουλα να φοιτήσουν το απόγευμα στο σχολείο που βρίσκεται στον συνοικισμό και στο οποίο φοιτούν αποκλειστικά και μόνον μαθητές ρομά. Το θέμα της συζήτησης αφορά στην αντίδραση, ναι στην αντίδραση των ρομά του συνοικισμού να μην φοιτήσουν τα προσφυγόπουλα στο σχολείο τους!! Μ΄ άλλα λόγια, οι κάτοικοι αυτοί που επί δεκαετίες τώρα υπόκεινται σε διάφορες ρατσιστικές συμπεριφορές αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο, αντιδρούν με ρατσισμό έναντι μιας ομάδας ανθρώπων που θεωρητικά βρίσκεται σε υποδεέστερη κατάσταση από τους ίδιους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό δεν είναι ρατσισμός? Αλλά βλέπεις εκεί για αστυνομία κτλ ισχύει το άβατο. Σωστά? Απλά η αστυνομία κάνει την κότα την λυράτη ως συνήθως.
Τι ώρες θα γίνονται τα μαθήματα? Απόγευμα. Είναι ανοιχτό το σχολείο απόγευμα? Ποιον χαλάει το απόγευμα?
Φυσικά όλα τα παραπάνω εαν μπεί σε ισχύ το πρόγραμμα εβμολιασμού για τα παιδάκια του 722.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΜΑΧΑΛΑ. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ? ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΒΕΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ?