Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Βεσυρόπουλος απέκλεισε από το γεύμα με τη Ντόρα τον Τσαβδαρίδη- έβαλε βέτο; Γιατί;

 -Τον άφησε "νηστικό" γιατί νιώθει ότι απειλείται;
Λαζ. Τσαβδαρίδης
Απ. Βεσυρόπουλος

Ενίοτε τα παραλειπόμενα από πολιτικές εκδηλώσεις αξίζουν περισσότερο από την ίδια την εκδήλωση. Ήρθε η Μπακογιάννη στην Βέροια και όπως ήρθε έτσι έφυγε. Σχεδόν κανένας δεν την πήρε είδηση και κυριολεκτικά τρεις και ο..... κούκος πήγαν να την συναντήσουν. Ωστόσο, η έλευση της Ντόρας στη Βέροια απασχόλησε ένα ειδικό κοινό, το κομματικό στελεχικό κοινό της ΝΔ που κυριολεκτικά διαγκωνίζεται για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ δεδομένης της δημοσκοπικής πρωτιάς του κόμματος και κατά συνέπεια την πιθανή εκλογή τριών βουλευτών στην Ημαθία.
Μόνον αυτούς απασχόλησε λοιπόν η έλευση της Ντόρας και αυτοί είχαν κάποιον λόγο και δεν είναι μικρός ο λόγος να γίνεις βουλευτής και να τσεπώνεις κάνα δεκαχίλιαρο το μήνα φορώντας γραβάτα.

Αυτό όμως που κάνει εντύπωση και που μόλις το διάβασα στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΙΛΙ του Χάρη Καφτεράνη είναι εκτός πάσης δεοντολογίας. 
Η Ντόρα λοιπόν ήρθε και σκέφτηκαν τα τοπικά στελέχη να της κάνουν το τραπέζι. Άνθρωπος είναι και θέλει να φάει. Την πρωτοβουλία την είχε ο βουλευτής που προφανώς θα ανέλαβε και το οικονομικό βάρος του δείπνου και ο οποίος όμως έθεσε όρους. Όρους σκληρούς και χωρίς καμιά διαπραγμάτευση. Κάτι όπως κάνει η τρόικα με τον Τσίπρα και όπως έκανε με τον Σαμαρά. 

Ο Βεσυρόπουλος, περί αυτού ο λόγος, έθεσε ως βέτο να μην παραστεί στο δείπνο ο άλλοτε κολλητός του, ο κουμπάρος του, ο Τσαβδαρίδης με τον οποίο εδώ και χρόνια είναι στα "μαχαίρια".

Είπαμε, η ΝΔ στην Ημαθία εμφορείται από πνεύμα ενότητας και συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: