Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Η Μελισσάνθη με την Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 16 Νοεμβρίου

Την Ευανθία Ρεμπούτσικα επέλεξε η Δ.Ε.Β.Ε.* για το 30ο Επετειακό Πανελλήνιο Συνέδριό της που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 στο Μέγαρο ΜουσικήςΘεσσαλονίκης.
Στο συναυλιακό μέρος, το κοινό θα έχει την.....
ευκαιρία να απολαύσει την Ευανθία Ρεμπούτσικα με τη Χορωδία και Ορχήστρα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, σε συνεργασία με την Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης “Con Fuoco” και την Παιδική-Νεανική Χορωδία του Δήμου Αλεξάνδρειας, Μελισσάνθη.
Την διεύθυνση του μουσικού συνόλου και την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Ιωάννης Πολυμενέρης και τη διδασκαλία της χορωδίας η Ελένη Θεοδωρίδου.
Εκτός από τους συμμετέχοντες στο συνέδριο, η εκδήλωση είναι ανοιχτή και προς το κοινό. Η Είσοδος είναι Δωρεάν, εφόσον οι ενδιαφερόμενοι δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη Φόρμα Εγγραφής (ή σκανάρετε το QR Code όπως φαίνεται στην εικόνα). Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση της έντυπης πρόσκλησης ή του email επιβεβαίωσης από την ηλεκτρονική σας εγγραφή.
Όσοι δεν καταφέρουν να παραβρεθούν στην αίθουσα, μπορούννα παρακολουθήσουν ζωντανά την Τελετή Έναρξης από το διαδικτυακόκανάλι της Δ.Ε.Β.Ε. και τοLivemedia.
Η Εκδήλωση αρχίζει στις 20:00, ενώ το συναυλιακό μέρος στις 21:30. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: