Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Τενεκέδες άδειοι που κάνουν θόρυβο είπε ο Γκυρίνης για δημοσιογράφους της Αλεξάνδρειας

-Και λίγα είπε ο δήμαρχος για τον κίτρινο τύπο που προκαλεί θόρυβο αλλά όλοι γνωρίζουν τους σκοπούς τους


Ευθεία επίθεση σε μερίδα του τοπικού τύπου εξαπέλυσε ο δήμαρχος Π. Γκυρίνης ο οποίος σε υψηλούς τόνους καταφέρθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε όσους δίκην δημοσιογράφων και δημοσιογραφούντων λένε αρλούμπες, ανοησίες και ξερνάνε μίσος είτε γράφοντας ψέματα είτε αναπαράγοντας ανοησίες που προβάλουν "πρωτοσέλιδα" χωρίς καν να μπουν στον κόπο να ρωτήσουν. Δε νοιάζονται αν.... εκτεθούν αρκεί να εκτελέσουν την διατεταγμένη υπηρεσία....


Ο Γκυρίνης σε υψηλούς τόνους μίλησε για "τενεκέδες άδειους που κάνουν θόρυβο και εσχάτως έχουν και τρύπες και χύνεται το χρώμα κίτρινο που είχαν μέσα..." Μίλησε δηλαδή για "κίτρινο τύπο" και βέβαια δεν έχει άδικο αφού πλέον η εμπάθεια είναι ο μόνος οδηγός για τα δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Αναπαράγεται όποια βλακεία και γελοιότητα κυκλοφορεί είτε στο καφενείο είτε στο διαδίκτυο με μόνο σκοπό να πληγεί η διοίκηση.
Τελευταίο εξ αυτών είναι η παραχώρηση του αύλειου χώρου του Πνευματικού Κέντρου στο παγοδρόμιο που ήδη λειτουργεί.
Ακόμα μια μεγαλειώδη πατάτα τόσο της συγκεκριμένης μερίδας του τοπικού τύπου και "τύπου" όσο και των συμβούλων της αντιπολίτευσης που απ΄ ότι φαίνεται δεν ξέρουν τι ακριβώς ψηφίζουν, τι αποφάσεις λαμβάνονται με απολύτως νόμιμο τρόπο. Δηλαδή μιλάμε για πλήρη ασχετοσύνη σε βαθμό επικινδυνότητας.

-Θα κάνω ειδική ανάρτηση για το θέμα του παγοδρόμιου και θα γελάσει ο κάθε πικραμένος....

Δεν υπάρχουν σχόλια: