Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Μετωπική Ματσούκα- Παπαδόπουλου: Αυτός ξεσήκωσε το χωριό των Τρικάλων εις βάρος μου

-Αιχμές για συναδέλφους του στο ΔΣ της ΕΠΣΗ
-Θα παραιτηθώ είτε περάσει η πρόταση μομφής είτε όχι.
-Θα πω πολλά στην Γ.Σ


Ευθέως και χωρίς περιστροφές ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κατηγορεί τον παλιό του φίλο και επί τετρατετία συνάδελφό του στον......
δήμο Αλεξάνδρειας Τάκη Παπαδόπουλο ότι είναι πίσω από την ανεξήγητη, κατ΄ αυτόν, πρόταση μοφμής που κατατέθηκε εις βάρος του. Μια πρόταση μομφής που θα συζητηθεί σε δυο βδομάδες και όπως είπε "εκεί θα ειπωθούν πολλά πράγματα".
Επίσης ο Αρ. Ματσούκας είπε ότι είτε περάσει η πρόταση είτε όχι αυτός θα αποχωρήσει από την διοίκηση της ΕΠΣ Ημαθίας αφήνοντας με σαφήνεια να διαφανεί ότι είναι έντονα χολωμένος από την στάση μελών της διοίκησης της ΕΠΣΗ που συνυπέγραψαν την πρόταση μομφής!!! Μάλιστα δε δίστασε να πει ότι αναφέρεται στις ομάδες των Λευκαδίων, του Αχιλλέα Νάουσας και του Ροδοχωρίου. Την ενδιαφέρουσα συνέντευξη την παραχώρησε πριν από λίγο στον Τ. Καμπάνη στο ράδιο Αβένα 97,7fm

Είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ματσούκας:
Είμαστε φίλοι από παλιά με τον Τάκη αλλά όσο ζεις μαθαίνεις. Είναι γνωστό πως άρχισε η όλη η υπόθεση. Από μια συζήτηση σε καφέ της Αλεξάνδρειας το καλοκαίρι ακόμα για τις ομάδες που θα πρωταγωνιστούσαν. Από παλιά πίστευα ότι πρέπει να γίνει μια συνένωση των ομάδων των χωριών με έδρα την Αλεξάνδρεια που είναι το κέντρο για να κάνουμε κάτι καλύτερο στο ποδόσφαιρο. 
Σε κείνη τη συζήτηση που ήταν παρών ο Τάκης σηκώθηκε και με ρώτησε: Με ποιον είσαι; Με την Αλεξάνδρεια ή τα Τρίκαλα;
Δεν ξέρω πως το κράτησε αυτό. Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτή η αιτία, υπάρχουν και άλλα.
Δεν υπήρχαν τότε εκλογές στην ΕΠΣΗ ούτε τίποτα. Ο Τάκης ήταν με τον Καραμελίδη γιατί πήγαινε για πρωτάθλημα η ομάδα του. Είναι λάθος να πιστεύει κάποιος ότι όποιος είναι με τον πρόεδρο της ΕΠΣ παίρνει πρωτάθλημα.
Άλλαξε άποψη όταν είδε ότι ο Καραμελίδης δεν θα είναι και μετά άρχισε να πιέζει να μπει στην διοίκηση της ΕΠΣΗ λέγοντας ότι έχει καλό βιογραφικό κλπ. Του το αρνήθηκα λέγοντας δεν μπορεί να είναι μέλος της διοίκησης και απο κει βγήκε μια εμπάθεια και μια κακία προς το πρόσωπό μου.
Πιστεύω ότι στα γεγονότα που έγιναν στο ματς μεταξύ Αλεξάνδρειας και Τρικάλων έκανε τα πάντα να φαρμακώσει το κλίμα στο χωριό του εναντίον μου. Ορκίζομαι στα παιδιά μου ότι δεν έκανα απολύτως τίποτα εις βάρος της ομάδας του. Δεν έκανα κακό σε καμιά ομάδα όλα τα χρόνια και το απέδειξα στην πορεία μου. Σε ποιο παιχνίδι αδικήθηκαν τα Τρίκαλα από την διαιτησία επί δικής μας θητείας;

Το ξεσήκωμα των φιλάθλων εναντίον μου έγινε από τον Τάκη εκατό τοις εκατό. Ποιος είναι πίσω από την μομφή; Ο Τάκης και η διοίκηση των Τρικάλων. Υποστήριζει η μομφή ότι δεν έχω ήθος ως παράγοντας της ΕΠΣΗ επικαλούμενοι τις φασαρίες στο παιχνίδι Αγκαθιά- Παλιοχώρι. Τα καταδίκασα αμέσως μετά σε συνέντευξη που έδωσα. Τι άλλο έπρεπε να κάνω; Είπα ότι τέτοια γίνονται στα γήπεδα αλλά είπα ότι τα καταδικάζω.
Εγώ πήγα να προστατέψω τον Βλάχο του Παλιοχωρίου και αυτός με έβρισε χυδαία. Του είπα να πάει γρήγορα στα αποδυτήρια.

18 ομάδες της Νάουσας υπογράφουν την μομφή και έξι ομάδες του δήμου μας. Τόσο κακό έκανα στους έξι μήνες που είμαι αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ; Με προκαλεί έκπληξη αυτό το γεγονός. Έχω μεγάλη πικρία. Δεν είναι αμαρτία ένα χωριό να πάρει πρωτάθλημα και αυτό έχει ως αιτία το ότι πριν χρόνια η Αγκαθιά πήρε το πρωτάθλημα από την Νάουσα.

Για να κάνεις μομφή εις βάρος κάποιου πρέπει να έχεις ισχυρούς λόγους. Δεν έχουν τίποτα. Δεν έκανα τίποτα. Κάναμε πολλά ως Ένωση αυτό το διάστημα που διοικούμε εμείς

Είτε γίνει δεκτή ειτε όχι η μομφή εγώ θα φύγω από την ΕΠΣΗ. Θα ειπωθούν πολλά πράγματα στην ΓΣ και θα είναι ενδιαφέροντα πράγματα.

Όταν ανάμεσα στους 26 που υπογράφουν την μομφή οι 3-4 είναι στην διοίκησή μας τότε υπάρχει πρόβλημα. Θα τα πω όλα στην συνέλευση. Αχιλλέας, Λευκάδια και Ροδοχώρι υπέγραψαν την μομφή και είναι στην διοίκηση της ΕΠΣΗ.

Νομίζω ότι πρέπει να γίνει αλλαγή του εκλογικού συστήματος και να γίνει απλή αναλογική στην ΕΠΣΗ, πρέπει να υπάρχει αντιπολίτευση για να λειτουργούμε καλύτερα.

Δεν πιστεύω ότι η μομφή γίνεται για να θωρακίσει το πρωτάθλημα, γίνεται για άλλους λόγους.
Μπήκα στην ΕΠΣΗ για να ανεβάσουμε τον πήχυ πιο ψηλά. Δεν μπήκα για να βοηθήσω την Αγκαθιά ή την Αλεξάνδρεια.

Αυτά είπε στο ράδιο Αβένα και στον Τάσο Καμπάνη ο Αρ. Ματσούκας σχετικά με την πρόταση μομφής που κατέθεσε η ομάδα των Τρικάλων μαζί με άλλες 25 ομάδες της Ένωσης. Η γενική συνέλευση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αν μη τι άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: