Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Είναι "τρελός" ο Σαμαράς - Ούτε ο ΑΡΗΣ δεν κάνει έτσι

Με ρυθμό πολυβόλου κατά ριπάς λειτουργεί ο Σαμαράς, ο πρόεδρος της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ που όπως έμαθα δεν θα ονομάζεται ΑΕ αλλά ΑΣ αλλά αυτό μικρή σημασία έχει.
Ο Σαμαράς αφού έβγαλε την ομάδα στην Γ΄ Εθνική φαίνεται ότι είναι απόλυτα αποφασισμένος να κάνει όχι....
πορεία συντήρησης και παραμονής αλλά πρωταθλητισμό. Και αυτό το δείχνει σχεδόν καθημερινά ανακοινώνοντας συμφωνίες με παίχτες επαγγελματίες, με παίχτες που έχουν παίξει ακόμα και στην Α΄ Εθνική. 
Που θα σταματήσει; Μόνο αυτός το ξέρει και για την ακρίβεια ίσως ούτε αυτός να το γνωρίζει δεδομένου ότι εάν και και εφόσον πλαισιωθεί και από άλλους παράγοντες που θα τον ενισχύσουν ίσως δούμε πράγματα πρωτόγνωρα για το ποδόσφαιρο της Αλεξάνδρειας και της ευρύτερης περιοχής.

Με ανακοίνωσή του το σωματείο ενημερώνει τους φιλάθλους ότι έκλεισε άλλους τρεις παίχτες προερχόμενοι από την Σεβαστή.
Ιδού η ανακοίνωση:

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για την ΑΕ Αλεξάνδρειας

Τρεις παίκτες με αρκετή εμπειρία απέκτησε η ΑΕ Αλεξάνδρειας. Πρόκειται για τους Δημ. Σκλιοπίδη από τον Διαγόρα Σεβαστής, Δημ. Δημητρίου από τον Διαγόρα Σεβαστής, και τον Νέστ. Κωτσιόπουλο από την Πύδνα Κίτρους.

O 33χρόνος (13/05/1984) μέσος Δημήτρης Σκλιοπίδης έχει αγωνιστεί σε Πιερικό, Αγροτικό Αστέρα, Καβάλα, Πανθρακικό, Ιωνικό και τη φετινή σεζόν στον Διαγόρα Σεβαστής.

Ο 29χρονος (16/11/1988) αμυντικός Δημητρίου  έχει αγωνιστεί σε Πόντιοι Κατερίνης, Εθνικός Κατερίνης, Πιερικός, Φωκικός, ΑΕ Ερμιονίδας, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, Πύδνα Κίτρους, και τη φετινή σεζόν στο Διαγόρα Σεβαστής.

Ο 26χρονος (10/2/1991) αμυντικός Κωτσιόπουλος έχει αγωνιστεί σε Πιερικό, Βατανιακό, Λάρισα, και τα δυο τελευταία χρόνια στην Πύδνα Κίτρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: