Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΣΟΚ- Η Μελίκη διαθέτει "αναπληρωτή προέδρου"!!! Τι τον θέλει θα σας γελάσω και δεν το θέλω...

Ακριτίδης Αλεξ.
Θέλω να αγιάσω αλλά δε μπορώ και πως να γίνει διαφορετικά όταν έρχονται τέτοια δελτία τύπου που έχουν μια δόση υπερβολής και μεγαλομανίας όσο να πεις.
Ο λόγος για τον πρόεδρο της Μελίκης με τον οποίο ασχοληθήκαμε προ μηνών όταν είχε την "φαεινή" ιδέα να σχολιάσει με ρατσιστικό τρόπο το προσφυγικό ζήτημα και μετά την.....
κατακραυγή απέσυρε το ποστ στο φ/β. Έρχται τώρα ο Ακριτίδης και χρήζει την κ. Τζικανούλα (προφανώς η εν λόγω κυρία είναι κοινοτική σύμβουλος) ως "αναπληρωτή πρόεδρο" της Μελίκης. Μπορεί η συγκεκριμένη κυρία να είναι "αντιπρόεδρος" της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης και όταν απουσιάζει ο Ακριτίδης να εκτελεί καθήκοντα "προέδρου" αλλά "αναπληρωτής προέδρου" πρώτη φορά το ακούω... 
Εξ όσων γνωρίζω στις δημοτικές κοινότητες και δη στη Μελίκη που έχει έδρα ο αντιδήμαρχος της ενότητας οι ευθύνες και το έργο που έχει να κάνει το κάθε τοπικό συμβούλιο είναι σχεδόν ανύπαρκτες και έχω πολλάκις εκφραστεί ότι αυτό το καραγκιοζιλίκι πρέπει να σταματήσει, να πάψει να υφίσταται θεσμικά.
Εξ όσων γνωρίζω τέτοια θεσμική θέση δεν προβλέπεται πουθενά στον "Καλλικράτη" και προφανώς είναι προσωπική απόφαση του Ακριτίδη να απονείμει τίτλους σε όποιον θέλει. 
Τι να πεις και να μην πεις....

Σε κάθε περίπτωση, όπως έλεγε και ένας αγαπητός, ο Ακριτίδης λοιπόν ως πρόεδρος της Μελίκης με την κοινοτική σύμβουλο μάζεψαν 300 ευρώ, ποσό σημαντικό, και ενίσχυσαν την ομάδα της ακροβατικής γυμναστικής της Μελίκης ώστε να μπορέσει να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα που διοργανώνεται.
Παράλληλα ευχαριστεί την γυμνάστρια του σωματείου για την  προσφορά της στο άθλημα.

Το δελτίο τύπου του προέδρου της Μελίκης είναι:

Ο Πρόεδρος και η Αναπληρωτής Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης, συγκέντρωσαν και παρέδωσαν στη Γυμνάστρια του Τμήματος Ακροβατικής Γυμναστικής του Φιλίππου Μελίκης, Ελένη Μαμουτοπούλου, το ποσό των 300ων ευρώ, ώστε το τμήμα να συμμετάσχει στους Πανελλήνιους Αγώνες Ακροβατικής Γυμναστικής το Φθινόπωρο του 2017. Είναι τιμή μας το γεγονός ότι μετά από δεκαετίες, η βραβευμένη με Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά μετάλλια, Ακροβατική Γυμναστική της Μελίκης, επιστρέφει ξανά στα μεγάλα σαλόνια, με πολλές υποσχέσεις.

Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε τη Γυμνάστρια του Tμήματος Ακροβατικής Γυμναστικής του Φιλίππου Μελίκης, Ελένη Μαμουτοπούλου και τον σύζυγό της, καθώς σε ανύποπτο χρόνο προέβησαν οικειοθελώς στον σχολαστικό καθαρισμό του Μικρού Κλειστού Γυμναστηρίου Μελίκης, ώστε να είναι έτοιμο για τις προπονητικές υποχρεώσεις της νέας περιόδου 2017-2018.
.
Με εκτίμηση

Η Αναπληρωτής Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης
Σταματία Τζικανούλα
.
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης
                                                                                  Αλέξανδρος Ακριτίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: