Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Δ. Σαμαράς καταπέλτης στην απάντησή του στον Τ. Παπαδόπουλο- Η κόντρα στα "κόκκινα"

Δήλωση- ανακοίνωση Αλεξάνδρειας 
και του προέδρου της Δημ. Σαμαρά:

Ο φίλαθλος κόσμος γνωρίζει, η ΕΠΣ Ημαθίας γνωρίζει, η ΕΠΟ δεν γνωρίζει και.....
έδωσε το δικαίωμα να πανηγυρίζουν για ένα πρωτάθλημα που παίχτηκε εκτός αγωνιστικών χώρων

KANTE ΟΣΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ – ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

        …¨Λαγός τη φτέρη έσειε κακό του κεφαλιού του..¨

 …λέει μια λαϊκή παροιμία αλλά οι ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου του χωριού των Τρικάλων "Μέγας Αλεξάνδρος" φαίνεται ότι αγνοούν. Πανηγυρίζει ο νέος πρόεδρος του σωματείου, στον οποίο με την ευκαιρία ευχόμαστε καλή θητεία και οπωσδήποτε έντιμη και αναμάρτητη, ότι δικαιώθηκε από την αθλητική δικαιοσύνη. Όντως, αυτό έγινε μετά και την απόφαση της ΕΠΟ αλλά και ο ίδιος γνωρίζει μέσα του όπως και όλος ο φίλαθλος κόσμος της Ημαθίας ότι δικαιώθηκε στα χαρτιά και όχι επί της ουσίας. Γιατί όλοι γνωρίζουν με ποιον τρόπο και με ποια μέσα παίχτηκε το περσινό πρωτάθλημα στην Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας. Εξ άλλου, μόλις πρόσφατα ο πρόεδρος της Ένωσης Βασίλης Φωτιάδης και όχι μόνο, ήταν αποκαλυπτικός μιλώντας στον αγιασμό της ομάδας μας προ μηνός αποδεχόμενος την παθογενή κατάσταση και υποσχόμενος ότι θα βάλει φέτος ένα τέλος. Μακάρι να είμαστε εμείς το τελευταίο θύμα αυτής της άρρωστης κατάστασης και επιτέλους η Ημαθία να γνωρίσει πρωταθλήματα που θα παίζονται και θα κερδίζονται εντός των αγωνιστικών χώρων.

Τόσο ως σωματείο της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ όσο και προσωπικά ως πρόεδρό του οι απειλές του Δ. Παπαδόπουλου δεν με φοβίζουν ούτε με πτοούν. Αντιθέτως, με πεισμώνουν και με αναγκάζουν τελικά να κάνω χρήση όλων των στοιχείων που έχω στη διάθεση μου εάν και εφόσον απαιτηθούν (στοιχεία που μετά την δική σας προτροπή-παραίνεση δεν χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου να μην βλάψουν οικογένειες και επιχειρήσεις, το οποία παραμένουν στην διάθεση της δικαιοσύνης όποτε και εφόσον χρειαστούν).

Είχα δηλώσει αμέσως μετά την έκδοση της πρωτόδικης απόφασης από την ΕΠΣ Ημαθίας ότι αν δεν δικαιωθώ από την ΕΠΟ θα ζητήσω συγνώμη. Πίστευα αφελώς ότι στο δευτεροβάθμιο όργανο θα δουν την όλη υπόθεση αντικειμενικά και θα "δικάσουν" με ορθή κρίση αλλά διαψεύστηκα. Θα μπορούσα να ζητήσω συγνώμη αλλά θα ήταν αφενός υποκριτική στάση και αφετέρου θα απαξίωνε τόσο το σωματείο που έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος όσο και εμένα προσωπικά διότι το παιχνίδι δεν παίχτηκε επί της ουσίας. Κατά συνέπεια, συνεχίζουμε.

Τέλος, διαπιστώνω μια αγωνιώδη προσπάθεια του κ. Παπαδόπουλου να αποκτήσει επιχείρημα έναντι των οπαδών της ομάδας του για πιθανή κακή πορεία επικαλούμενος ομηρία και συνεπώς έλλειψη χρόνου να προχωρήσει σε μετεγγραφές. Το επισημαίνω αυτό και ας το αξιολογήσουν οι οπαδοί της ομάδας του. Αυτό όμως που θέλω να καταστήσω σαφές είναι το εξής απλό και αυτονόητο: Ο Α.Σ.Φ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ανήκει στην Γ΄ Εθνική και επίσημα πλεόν, γιατί το δικαιούνταν παικτικά και επί της ουσίας κατά την άποψή μου αυτή είναι η πρωταθλήτρια. Φέροντας ένα ιστορικό όνομα και με μακρά διαδρομή στα ποδοσφαιρικά δρώμενα η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ έχει καταστεί στην συνείδηση όλων των φιλάθλων της χώρας μια αξιοσέβαστη ομάδα και αυτό το γνωρίζουμε άπαντες όσοι μετέχουμε στη διοίκηση και στο ποδοσφαιρικό δυναμικό.
Δεσμευόμαστε και το δείχνουμε αυτό καθημερινά με τις ενέργειές μας ότι θα τιμήσουμε τη φανέλα της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ και την ιστορία της εκπροσωπώντας τόσο τον δήμο της Αλεξάνδρειας όσο και την πόλη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: