Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Σε εκλογές για νέα(;) διοίκηση ο Εμπορικός Αλεξάνδρειας- Με ποιους στόχους;

-Στόχος της νέας διοίκησης θα πρέπει να είναι η "ανάσταση" του Συλλόγου για να ξαναβρεί την παλιά του αίγλη και να αποκτήσει δυναμική στις παρεμβάσεις του.

Στην ανάδειξη νέας διοίκησης θα προχωρήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας τον ερχόμενο Οκτώβριο αφού η θητείας της παρούσας διοίκησης ολοκληρώνεται.

Ολοκληρώνεται όχι ανέφελα θα έλεγα αλλά και....
με "φτωχά" αποτελέσματα παρά τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες που αναλήφθηκαν κατά καιρούς από τους διοικούντες.
Το κύριο ζήτημα που αποτελεί τροχοπέδη στην καθοριστική παρουσία του Εμπορικού Συλλόγου δεν είναι άλλο από την ελάχιστη συμμετοχή των μελών ή αυτών που έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν και δεν το κάνουν με αποτέλεσμα ο σύλλογος να βαδίζει τα τελευταία πολλά χρόνια στον δρόμο της απαξίωσης.

Είναι προφανές ότι το συλλογικό συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών της περιοχής πρέπει να πλαισιωθεί από όσο το δυνατόν περισσότερους νέους επαγγελματίες που θα το "αναστήσουν" συνδικαλιστικά και θα αποκτήσουν μέσω αυτού φωνή. Συνεπώς, αυτό που απαιτείται αυτό το διάστημα είναι η συμμετοχή ως πρώτο βήμα για να προκύψουν τα επόμενα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου είναι:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει στα Μέλη του, ότι το μήνα Οκτώβριο του 2017,  θα πραγματοποιηθούν  εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου  και Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κ&Δ Μακεδονίας.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται για υποψηφιότητες, να επικοινωνήσουν με τη Διοίκηση του Συλλόγου. Υποψηφιότητες μέχρι 25 Σεπτεμβρίου  2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: