Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Όχι μόνο επέστρεψε αλλά χαίρονται στην Αλεξάνδρεια με την επιστροφή Καρακούτση- 1η κωλοτούμπα

Σαμαράς: Να παρακαλάει δεν έρχεται πίσω
Καρακούτσης: Ήρθα, εδώ είμαι
Με μεταμεσονύκτια ανακοίνωσή της η ομάδα της Αλεξάνδρειας ενημερώνει ότι και επίσημα πλέον ο τερματοφύλακας Καρακούτσης ανήκει στο δυναμικό της και ούτε λίγο ούτε πολύ θέλει να μοιραστεί τη χαρά της μαζί μας για το γεγονός αυτό. Δεν είμαι σε θέση να αξιολογήσω παικτικά τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, αυτό θα.....
το κάνουν άλλοι, οι αρμόδιοι της ομάδας. Αυτό όμως που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι το εξής: Ο παίχτης αυτός εν μέσω καλοκαιριού και ενώ ήδη έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο της ομάδας προφορικά και έχει πάρει κάποιο ποσό ως προκαταβολή ακυρώνει τη συμφωνία που είχε κάνει ζητώντας περισσότερα χρήματα υποστηρίζοντας ότι έχει καλύτερη πρόταση από την Σαντορίνη. Φεύγει λοιπόν από την ομάδα και πηγαίνει στον Πανθηραϊκό και καλά έκανε αφού έτσι έκρινε.
Ωστόσο, η ενέργεια αυτή πίκρανε τους διοικούντες της ομάδας της Αλεξάνδρειας και με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρό της να δηλώνει σε μένα προσωπικά όταν μιλήσαμε για το θέμα ότι “αυτό που έκανε με πίκρανε πολύ. Και να παρακαλάει τώρα δεν τον παίρνω πίσω”. Δε είμαι σε θέση να γνωρίζω τι μεσολάβησε και ο πρόεδρος Σαμαράς άλλαξε άποψη και πήρε πίσω τον Καρακούτση που τόσο τον είχε πικράνει.
Τέλος, ο ίδιος παίχτης τον Αύγουστο που είχα γράψει για την αποχώρησή του από την Αλεξάνδρεια είχε την φαεινή έμπνευση να σκεφτεί ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον του διοικητικού παράγοντα της ομάδας Γιώργου Θεοχάρη για τα όσα αυτός και ο ίδιος ο προεδρος είχαν δηλώσει στα τοπικά Χρονικά.
Τώρα, μετά από όλα αυτά ο Καρακούτσης γίνεται εκ νέου ο βασικός τερματοφύλακας και η ομάδα χαίρεται που τον απέκτησε. Είναι να απορεί κανείς με τις οβιδιακές μεταμορφώσεις που συμβαίνουν γύρω μας.


Η ανακοίνωση της Αλεξάνδρειας είναι:


Επιστροφή στα πάτρια για τον Τάσο Καρακούτση!
Ο 33χρονος τερματοφύλακας αποχώρησε για τη Σαντορίνη και τον Πανθηραϊκό, όμως μετά από επαφές που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες και τη δεδομένη επιθυμία του να επιστρέψει και πάλι στην ομάδα μας, από σήμερα είναι και επίσημα παίκτης της ομάδας μας!
Ο έμπειρος γκολκίπερ θα πλαισιώσει τους Αλέξανδρο Κούζα και Νίκο Αγοραστό, δημιουργώντας μία πολύ ισχυρή τριάδα στη συγκεκριμένη θέση
Καλωσορίζουμε τον Τάσο στην ομάδα μας, ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες και πολλές διακρίσεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: