Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου- Απών ο Γκυρίνης που βρίσκεται σε έκτακτη συνεδρίαση της ΠΕΔ

-Στη θέση του Γκυρίνη ο αναπληρωτής του Στ. Δριστάς
-Σιγή ιχθύος από τον Κυτούδη, απών ο Συρόπουλος ήρεμο μεσημέρι για Ισ. Χαλκίδη
Ψηφίστηκε πριν από λίγο από την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου ο οικονομικός απολογισμός του παρελθόντος έτους όπως αυτός αποτυπώθηκε από την οικονομική υπηρεσία του δήμου και τους αρμόδιους λογιστές της....... υπηρεσίας.
Αμέσως μετά το δημοτικό συμβούλιο απόντος του δημάρχου Π. Γκυρίνη που βρίσκεται σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων κεντρικής Μακεδονίας με μοναδικό θέμα την μνημονιακή εντολή του Υπουργείου Οικονομικών να κατατεθούν τα διαθέσιμα χρήματα των ΟΤΑ στην τράπεζα της Ελλάδας, ξεκίνησε να συζητά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Η συνεδριάσεις του σώματος ξεκίνησαν με πολλές απουσίες ειδικά από την παράταξη Δημητριάδη που κυριολεκτικά είναι αόρατη. Μοναδικός της παράταξης που συμμετέχει είναι ο Κίμων Παράσχου.
Η συνεδρίαση κυλάει σε ήρεμο κλίμα γεγονός που σημαίνει ότι η απουσία του δημάρχου δεν δίνει την αφορμή να υπάρξει ένταση και το γεγονός ότι στη θέση του βρίσκεται ο αναπληρωτής του Στέφανος Δριστάς που φημίζεται για το ήρεμο του χαρακτήρα του συγκρατεί ακόμη περισσότερο τους ένθερμους συμβούλους.
Μέχρι στιγμής δεν ζήτησε να πάρει το λόγο ο Μόσχος Κυτούδης για να κάνει σχόλιο- απάντηση στα όσα του καταμαρτύρησε ο Ισ. Χαλκίδης προ ημερών. Ίσως η απουσία του Συρόπουλου να τον προβλημάτισε και να προτίμησε να κάνουν μαζί και συντονισμένα την επίθεσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: