Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΟΚ!!! Αξιολογημένο στέλεχος της ΝΔ βρίζει τον Προφήτη του Ισλάμ στο facebook - Ανεξήγητη συμπεριφορά ή αλλαγή πλεύσης;

-"Γαμώ και τον πρόφετ και την προφέτινα μαζί", λέει ο αξιολογημένος και αφήνει σύξυλους όλους εκείνους που τον θεωρούσαν φιλελεύθερο

Όταν ένα πολιτικό στέλεχος έχει επιλεγεί μέσα από τη διαδικασία της αξιολόγησης που..... καθιέρωσε ο Κυριάκος στη ΝΔ υβρίζει χυδαία δημόσια τον προφήτη (τον Μωάμεθ προφανώς γιατί η φωτό μουσουλμάνο δείχνει) προφανώς υπάρχει θέμα τόσο για τη ΝΔ όσο και για τον ίδιο προσωπικά.

Δεδομένου ότι η ΝΔ και ο ίδιος ο πρόεδρός της θέλουν να εμφανίσουν μια εικόνα ανοχής και ενός προφίλ ευρωπαϊκού είναι αυτονόητο ότι τέτοιες συμπεριφορές έρχονται να ακυρώσουν το αφήγημα και να θυμίσουν σε όλους ότι η ΝΔ είναι μια βαθύτατα συντηρητική παράταξη στις τάξεις της οποίας έχουν βρει καταφύγιο οι Αδώνηδες και Βορίδηδες που είναι ακροδεξιοί αλλά και άτομα που πασχίζουν να εμφανίζονται ως φιλελεύθεροι που όμως βρίζουν τον προφήτη του Ισλάμ μαζί και την ..."προφέτινα" όπως γράφει χαρακτηριστικά γιατί προφανώς έχει μένος και θέλει να συμπαρασταθεί στον φίλο του που εκφράζει έναν φόβο διότι κάθε μέρα κάνει μια διαδρομή στο Λονδίνο όπου έχουν γίνει τρομοκρατικές ενέργειες.

Ο φίλος του αξιολογημένου στελέχους της ΝΔ ζει στο Λονδίνο και ποστάρει μια φωτογραφία με έναν μουσουλμάνο που περιμένει στη στάση το τρένο μαζί με τον ίδιο. Κάνει και ένα σχόλιο λέγοντας ότι ζουν πολλοί μουσουλμάνοι στο Λονδίνο "πολλοί Prophet  εδώ" και έρχεται σα σίφουνας ο αξιολογημένος να πει: "Γαμώ και τον πρόφετ και την προφέτινα μαζί" και αφήνει σύξυλους όλους εκείνους που νόμιζαν ότι ήταν φιλελεύθερος, ανεκτικός και υπέρ της ανεξιθρησκείας και της πολυπολιτισμικότητας.

Ο Κυριάκος άραγε τί λέει επ΄ αυτού του θέματος; Είναι περήφανος για το αξιολογημένο στέλεχός του; Είναι περήφανος για την φρασεολογία του; Είναι περήφανος που ένας αυριανός συνεργάτης του βρίζει το Ισλάμ στο όνομα του Προφήτη του; Είναι περήφανος και ήσυχος για τη δουλειά που κάνει η αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης που εν χορδαίς και παιάνοις επέλεξε τον Λιολιόπουλο στα πρώτα δεκαπέντε πανελλαδικά στελέχη για αξιολόγηση;

Δείτε το επίμαχο ποστ και βγάλτε το δικό σας συμπέρασμα. Να σημειώσω ότι ο εν λόγω αξιολογημένος 7γλωσσος της ΝΔ με έχει μπλοκαρισμένο και δε μπορώ να δω τον τοίχο του στον οποίο μαθαίνω ότι με βρίζει και με συκοφαντεί ασύστολα. Δεν του κάνω τη χάρη να τον μηνύσω γιατί θα τον κάνω ήρωα και δε γουστάρω. Είπαμε, μπορεί να είμαι ότι με εγκαλούν αλλά μπουνταλάς δεν είμαι για να κάνω ήρωα τον 7γλωσσο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: