Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Η Συμμορία της Χρυσής Αυγής δεν είχε ποτέ γραφεία στη Βέροια. Την ξέβρασε ο μαχητικός αντιφασισμός

Η Συμμορία δεν είχε ποτέ γραφεία στη Βέροια. Την ξέβρασε ο μαχητικός αντιφασισμός
Ο φασιστοεσμός της ναζιστικής συμμορίας είχε κουβαληθεί στη Βέροια πέρσι για να ανοίξει γραφεία. Βρέθηκε κάποιος απελπισμένος να.....
κάνει συμφωνία με τους φασίστες και τους παραχώρησε το χώρο που βρίσκεται στην πλατεία Ωρολογίου. Τα γραφεία της συμμορίας καταστράφηκαν την παραμονή των εγκαινίων από τα αναρχόπουλα της περιοχής. Παστρικά πράματα και κυρίως αποτελεσματικά.
Οι φασίστες της Συμμορίας δεν ξαναφάνηκαν στη Βέροια
Την επόμενη μέρα συγκεντρώθηκε το φασιστότσουρμο στην πλατεία και βέβαια κουβαλήθηκαν και δοιμιρίες ΜΑΤ για να τους προστατεύσει. Πέσανε χημικά για τα οποία η πολιτική ηγεσία του υπουργείου φέρει βαρύτατη ευθύνη και οι φασίστες ολοκλήρωσαν την φιέστα τους. Όλοι όμως γνώριζαν ότι την επόμενη μέρα τα γραφεία δεν θα υπήρχαν, δε θα λειτουργούσαν. Όπως και έγινε.
Ο εσμός των φασιστών δεν τόλμησε να κάνει εκ νέου εμφάνιση στη Βέροια, τα γραφεία δεν άνοιξαν ποτέ και σε λίγες μέρες κατέβηκε η σιχαμένη ταμπέλα της Συμμορίας. Το αποτέλεσμα αυτό προέκυψε εξ αιτίας της μαχητικής στάσης του αντιεξουσιαστικού χώρου και σε καμιά περίπτωση εξ αιτίας της οργανωμένης αντίδρασης της τοπικής κοινωνίας που παρακολουθούσε παθητικά τα γεγονότα. 
Ο χώρος αυτός σήμερα περιμένει τον νέο του νοικάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: