Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Σ. Τόκας: Να μας πει ο Κώστας τί έργο έκανε αυτός όσο ήταν αντιδήμαρχος!!!

 -Άρχισαν τα "όργανα" ή κάνω λάθος;
Σωτ. Τόκας
Κ. Ναλμπάντης
Πριν από λίγες μέρες και στον απόηχο της πρώτης πράξης του "αντάρτικου" που ξεκίνησε ο Κ. Ναλμπάντης έκανε μια δημόσια εμφάνιση στην ΠΕΛΛΑ τηλεόραση δίνοντας συνέντευξη στον Τ. Καμπάνη. Στην συνέντευξη αυτή ο τέως αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας εκτιμώ ότι έκανε ένα βήμα μπρος σε σχέση με τη στάση που είχε ως σήμερα. Έκανε ένα.....
βήμα ρήξης, ένα βήμα μπροστά διότι είχε αρχίσει να κυκλοφορεί στην πιάτσα ότι η δική του υπόθεση "κάθισε" και ότι δεν έχει σχεδόν καμιά δυνατότητα να διεκδικήσει στα σοβαρά τις εκλογές του ΄19. Επέλεξε λοιπόν το βήμα που του δόθηκε και στόχευσε αφενός στον ίδιο τον δήμαρχο Π. Γκυρίνη και αφετέρου στη λειτουργία της παράταξης αλλά και στο παραχθέν έργο της διοίκησης λέγοντας ότι "δεν έγινε τίποτα το ουσιαστικό"!!!
Βέβαια, ο ισχυρισμός αυτός έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τα όσα έλεγε λίγους μήνες νωρίτερα (το καλοκαίρι του ΄16 στον απολογισμό) από τον Μάρτιο, όταν αρνήθηκε να συνεχίσει από άλλο διοικητικό πόστο αλλά αυτό είναι άλλης τάξης ζήτημα και άλλη συζήτηση.
Υπήρξε αντίδραση;
Ο ισχυρισμός του Κ. Ναλμπάντη ότι όλο αυτό το διάστημα δεν έγινε ουσιαστικό έργο δεν πέρασε ασχολίαστο από μέλος της διοίκησης Γκυρίνη. Ο αντιδήμαρχος Σωτήρης Τόκας που ως γνωστόν διαδέχτηκε τον πρώην αντιδήμαρχο στο πόστο του, είναι αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κλπ, σχολίασε στα Τοπικά Χρονικά ως εξής τη δήλωση του προκατόχου του:
"Καλό θα ήταν να έλεγε ο Κώστας τι έργο έκανε αυτός όσο ήταν αντιδήμαρχος. Καλό θα ήταν να έλεγε αν ετοίμασε μελέτες, αν έκανε μελέτες για τις προμήθειες που έπρεπε να κάνει από τη θέση που κατείχε και γιατί δεν τις έκανε και ποια προβλήματα δημιούργησε η δική του απραξία. Να μας δηλαδή αν έκανε έργο ο ίδιος. Εμείς ξέρουμε τι έκανε ο καθένας και αν έγινε έργο ή όχι. Ξέρουμε εμείς οι διοικούντες ότι το όποιο έργο έγινε στον τομέα του Κώστα που ήταν αρμόδιος το έκανε ο ίδος ο δήμαρχος που το πήρε πάνω του.
Το ξέρει ο κόσμος αν έγινε έργο και θα το αξιολογήσει όταν έρθει η ώρα. Εγώ προς το παρών θα περιοριστώ εδώ και θα πω περισσότερα σε λίγο διάστημα και θα πω πολλά και αναλυτικά".

Να υποθέσω ότι θα αρχίσει ένας διάλογος που θα καταστήσει πιο "σοφούς" και ενημερωμένους όλους εμάς ή θα περιοριστούμε σε ανταλλαγή σχολίων και συνθημάτων τύπου πυροτεχνημάτων και αυτό ήταν; Εύχομαι να συμβεί το πρώτο ώστε να μάθουν οι πολίτες τι ακριβώς έγινε και γιατί λέγονται αυτά που λέγονται απο τις "αντιμαχόμενες" πλευρές.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΟΧΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ Κ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ ΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ,ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ Κ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΚΑΣ Κ ΠΟΣΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΚΑ ΕΔΩ Κ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΛΑΜΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΑΝ Κ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΔΥΟ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΒΟΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Συνεχιστε της κατηγοριες μπραβο ο Δημητριαδης αυτα θελει.Σωτηρη οταν μιλας μα βουτας την γλωσσα στο μυαλο σου πρωτα τα κανεις χειροτερα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ασχαιτε ποιος Αλεξόπουλος ο ναλμπαντης δεν ήταν αντιδήμαρχος της τεχνικής υπηρεσίας άμα μιλήσει ο τοκας θα πη πολλά όσο για της λάμπες ρε ασχαιτε ρώτα μάθε και μετά βγάλε χολή ασχαιτε τοκα μην μασάς θα βγάλουν πολύ χολή ακόμα