Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Καταδίκη συνδικαλιστών αγροτών από το δικαστήριο της Βέροιας- 4μήνες για παρακώλυση συγκοινωνιών!!!

Τ. Χαλκίδης και Θ. Παπακωνσταντίνου
Το δικαστήριο της Βέροιας εν είδη "αγροτοδικείου" καταδίκασε σήμερα το πρωί τους τρεις συνδικαλιστές αγρότες, μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών έπειτα από μήνυση που είχε υποβάλλει εναντίον τους η αστυνομία με το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών.
Η υπόθεση αυτή "έρχεται" από τις τελευταίες κινητοποιήσεις των αγροτών και η ειρωνεία είναι ότι οι.....
αγρότες είχαν προχωρήσει σε συμβολικό αποκλεισμό της Εγνατίας στο ύψος της Κουλούρας κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία και αφού είχαν ενημερώσει όλους τους αρμόδιους φορείς. Στόχος τους ήταν να αναδείξουν το πρόβλημά τους αφενός και να πιέσουν στην εξεύρεση λύσης.
Ωστόσο, ούτε το ένα έγινε ούτε το άλλο και έμαθαν μετά από καιρό ότι είναι κατηγορούμενοι. Σήμερα εκδικάστηκε η υπόθεσή τους και εισέπραξαν τέσσερις μήνες φυλάκιση, μια ποινή εφέσιμη αφού ζήτησαν και πήραν αυτό το δικαίωμα να δικαστούν και σε δεύτερο βαθμό ελπίζοντας ότι θα αθωωθούν.
Δείτε εδώ τις δηλώσεις που έκαναν τόσο ο Τάσος Χαλκίδης όσο και Θ. Παπακωνσταντίνου, οι δυο από τους τρεις συνδικαλιστές που δικάστηκαν σήμερα. Το βίντεο είναι από την ΛΑΪΚΟΥΡΑ του Μιχ. Μελιόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: