Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

"Ευρωπαϊκό" παρκάρισμα του δημάρχου πάνω στο πεζοδρόμιο- σχόλιο πρώην αντιδημάρχου

Σκωπτικός και καταγγελτικός ο δικηγόρος και πρώην αντιδήμαρχος Νάουσας Γιώργος Βασιλείου που ποστάρει μια φωτογραφία στο φ/β με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δημάρχου Κουτσογιάννη πάνω στο πεζοδρόμιο του.... σπιτιού του και γράφει τα εξής ωραία: 

"Όμορφο και άνετο το αυτοκίνητο της φωτογραφίας, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΗ 3617.
Είναι το τελευταίο μοντέλο της Τογιότα-Κορόλα. Βέβαια το χρώμα της πινακίδας του μαρτυρά, ότι πρόκειται για υπηρεσιακό αυτοκίνητο, και μάλιστα πρόσφατα αγορασμένο, σε περίοδο οικονομικής κρίσης δηλαδή. 
Θα αναρωτηθείτε άραγε ποιανού είναι, ή επί το ορθότερον ποιανού δημόσιου προσώπου, τις ανάγκες καλύπτει. 

Γ. Βασιλείου
Δικηγόρος
πρώην αντιδήμαρχος
Νάουσας
Όχι δεν θα σας βάλω κανένα γρίφο, ούτε θα σας κουράσω. Θα σας πω αμέσως ότι είναι το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του πρώτου δημότη του Δήμου της Ηρωϊκής Πόλης Νάουσας, του δημάρχου δηλαδή, που με τα έργα και τις πράξεις του αποδεικνύει σε καθημερινή βάση, ότι ο δήμος του οποίου έχει την τιμή να προΐσταται, πραγματικά βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης. 

Μόνο που στην συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται να είναι παράνομα παρκαρισμένο, και μάλιστα ανεβασμένο στο πεζοδρόμιο της οδού Μπιγκάνου, εκεί που είναι δηλαδή και η κατοικία του. 

Και δεν είναι μόνο αυτή η παράβαση. Τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα δεν τα παίρνουμε ποτέ στα σπίτια μας. Στην υπηρεσία πηγαίνουμε ή με δικό μας μεταφορικό μέσο ή με τα πόδια.Το ίδιο και στον γυρισμό. 

Και όλα αυτά που δύο μέρες πριν, ο κατά τα άλλα νομοταγής δήμαρχος, εμφανίστηκε σε κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας, προβάλλοντας τις τρισδιάστατες διαβάσεις που έγιναν σε κάποια σημεία της πόλης, ως τεράστιο επίτευγμα, που αμφιβάλλω όμως αν έγιναν με την σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας επιτροπής, ισχυριζόμενος ότι προέβη σ' αυτή του την κίνηση, έχοντας ως απώτερο και μοναδικό σκοπό να κάνει τους πολίτες πιο προσεχτικούς στην οδήγηση και πιο πιστούς στην τήρηση των διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 

Η πληροφορία ότι πρόσφατα ψηφίστηκε σχετική τροπολογία από την Βουλή, που να του επιτρέπει να ανεβάζει το αυτοκίνητό του στα πεζοδρόμια, όταν δεν βρίσκει θέση παρκαρίσματος, και τούτο τιμής ένεκεν, καθότι είναι δήμαρχος του πρώτου δήμου στην Ευρώπη, ελέγχεται ως ανακριβής. 

Τα σχόλια δικά σας".

Το παραπάνω ποστ αναδημοσίευσε ο πρώην δήμαρχος Τάσος Καραμπατζός που εδώ και κάποιο διάστημα ασκεί σκληρή πλην όμως συστηματική και τεκμηριωμένη κριτική στα πεπραγμένα του Κουτσογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: