Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

"Ανοίγει" πόρτα με τον ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας ο Κ. Ναλμπάντης- Αυτή τη φορά έφαγε σουβλάκια, την άλλη θα ψήσει κι όλας

Κώστας Ναλμπάντης

Τ
ην Κυριακή που μας πέρασε η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξάνδρεια έκανε μια μικρή γιορτή με την ευκαιρία της νέας χρονιάς. Συγκεντρώθηκαν λοιπόν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος στα γραφεία στην Αλεξάνδρεια και άρχισαν να ψήνουν, όπως ορίζει το έθιμο.


Μέχρι εδώ τίποτα το περίεργο και ούτε θα έκανα.... καμιά αναφορά αν δεν συνέβαινε το εξής αξιοσημείωτο παραπολιτικού χαρακτήρα γεγονός. Στην Συριζαίικη σύναξη έδωσε το "παρών" ο προαλειφόμενος υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Ναλμπάντης που όχι μόνο πέρασε να πει ένα "γεια" αλλά έκανε και καινούργιες γνωριμίες!! Εξ άλλου, τόχει το επικοινωνιακό χάρισμα ο πρώην αντιδήμαρχος του Γκυρίνη που ως γνωστόν είναι ακόμα δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας.

Και επειδή ρωτώντας πας στην πόλη άρχισα να ρωτάω και έμαθα τα εξής: Ο Ναλμπάντης δεν πήγε απρόσκλητος. Τον κάλεσε σημαντικό στέλεχος του κόμματος, του οποίου η γνώμη μετράει και θα μετρήσει αύριο μεθαύριο, όταν έρθει η ώρα δηλαδή, να προταθούν ονόματα και να επιλεγεί ο επικεφαλής του σχήματος που θα στηριχθεί από τα κόμματα της κεντροαριστεράς. Και όταν λέμε "κεντροαριστερά" αναφερόμαστε στον Σύριζα, στο νέο Πασόκ κλπ.
Με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε πρόσφατη εκδήλωση στην επιχείρησή του

Μ΄ άλλα λόγια ο Κώστας Ναλμπάντης βάζει σοβαρή υποψηφιότητα στην κούρσα διεκδίκησης του χρίσματος αυτού του χώρου και κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να αποκτήσει προσβάσεις δεδομένου ότι γνωρίζει πως το στελεχικό δυναμικό του Σύριζα δεν διάκειται ευμενώς απέναντί του. Αλλά, μπροστά στην αντικειμενική αδυναμία του Σύριζα να στηρίξει επαρκώς ένα δημοτικό εγχείρημα θα κάνουν τις απαραίτητες υποχωρήσεις και όλα θα είναι καλώς καμωμένα.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΧΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΕΝΑΣ ΛΟΓΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ.Ο ΝΑΜΠΑΝΤΗΣ ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΝΔ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ.ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝΕ.Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ Η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΙΣΩ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΕ ΜΟΧΛΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ ΓΚΥΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΩΣ ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΧΑΜΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΑΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΟΧΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Κανεις μπαμ οτι εισαι μπουφος συριζαιος.αν θες να κανεις καλο πες τον ναλμπαντη οτι η εποχες που εκαναν κουμαντο τα χρισματα περασανε ανεπυστρεπτη.πιο συριζα πιο πασοκ πια δεξια.φαινεται οτι εισαι συριζα και φασιστας συριζα.ψευτοαριστερε με δεξια ιδεολογια.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ Ο ΧΑΜΠΙΔΗΣ Η Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΓΕΩΠΟΝΟΥ.ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΛΟΥΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΠΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΝΕΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ.ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΛΕΟΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το μήνα Μάρτη κάποιοι υπάλληλοι του Δήμου κάθονται στο σκαμνί του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων για το έγο τις αποχέτευσης που κατά την καταμέτρηση βρέθηκαν ελλειμματικά . Εσείς κ Ναλμπάντη ήσασταν πρόεδρος τις ΔΕΥΑΛ δεν έχετε καμία ευθύνη ? Πότε θα μιλήσετε για το θέμα αυτό? Πότε θα μας πείτε για το χρέος που αφήσατε και κατασχέθηκε από την τράπεζα 550000 χιλιάδες ευρώ από την σημερινή Διοίκηση του Δήμου? Δεν άκουσα και δεν διάβασα καμία εξήγηση για το θέμα αυτό. Τι συμπεράσματα να βγάλει ο κάθε πολίτης?

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ Ο ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΗ ΕΤΡΩΓΕ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΑΦΗΣΕ 200000 ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΑΝ 600000 ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ 15 ΕΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ.ΡΩΤΑ ΜΑΘΕ ΖΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΛΑ.ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε νεκροθαφτη του καναπε που εμαθες να κατηγορεις ψαξε να βρεις πρωτα αυτα που λες και μην πιστευεις που τα ακους.δυομιση χρονια συζηταει ο δημος για το πως θα χειριστει το δανειο με αποτελεσμα να χασει και την προθεσμια της τραπεζας για ρυθμιση δεκαπενταετης με χαμηλο επιτοκιο.στο ποσο που αναφερεις ζητα στοιχεια εσυ ο ιδιος με μια αιτηση απο την υδρευση να δεις ποιος και ποσα πληρωσε.συμβουλη βα ζητησεις αναλυτικο πινακα απο την θητεια ναλμαντη μεχρι τωρα.να μαθεις και ποσους καταναλωτες ειχε και η καθε διοικηση και τα εσοδα και τα χρεη.δηλαδη μην ξεχνας την συνενωση απο τους πρωην δημους.απλα ζητηστε στοιχεια και μετα γραψετε οτι θελετε.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΤΑΝ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝΕ ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ.ΟΛΟΙ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΒΛΕΠΕ ΠΡΩΝ ΤΥΔΚ ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ.ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝΕ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2019 ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ LED ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝΕ 8000 ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝΕ 25000.ΟΣΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝΕ ΓΕΝΙΚΑ ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ.ΥΔΡΕΥΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΧΑΛΙΚΙΑ ΥΛΙΚΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ.ΦΙΛΕ ΑΥΤΟΘ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑΔ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΑΡΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΙΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ναλμπάντη σε κουτσό άλογο ποντάρεις και ειδικά στην χειρότερη συγκυρία. Εαν θές να βάλεις υποψήφιος βάζεις. Μην περιμένεις να σε βγάλουν άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΓΚΥΡΙΝΗ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΛΕΓΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΘΕ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΕ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ.