Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Το πολύ να είναι 5 μαζί του!!! Είναι δυνατόν; Μόνο 5; Δεν το πιστεύω

Έγραψα το Σάββατο ένα θεματάκι που αφορούσε στο πόσοι από τους υποψήφιους του 2014 δημοτικούς συμβούλους του νυν δημάρχου θα είναι παρόντες και διαθέσιμοι για τη μάχη του 2019 εάν και εφόσον ο Γκυρίνης συνεχίσει να...... έχει την βούληση και την δυνατότητα να ηγηθεί δημοτικής παράταξης.
Σε πρώτη φάση ρώτησα όλους εσάς να στείλτε απάντηση θέτοντάς σας υπόψη τους υποψήφιους της δημοτικής ενότητας Αλεξάνδρειας. Οι απαντήσεις που εστάλησαν είτε στο φ/β είτε εδώ είτε προφορικά ήταν ένα ικανοποιητικό δείγμα και που μπορεί κάποιος να προχωρήσει σε κάποιο συμπέρασμα.
Λοιπόν, το εύρος των που κινήθηκαν οι απαντήσεις κυμαίνεται από 2 ως 5 άτομα που ήταν το 2014 υποψήφιοι με τον Γκυρίνη και θα συνεχίσουν εάν και εφόσον βέβαια θέλει ο δήμαρχος να τους αξιοποιήσει.
Να σημειώσω ότι στην δημοτική ενότητα Αλεξάνδρειας ο Γκυρίνης είχε 30 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και η εκτίμηση είναι ότι από αυτούς θα είναι σίγουρα μαζί του όχι πάνω από 5. Είναι προφανές ότι αυτή η εκτίμηση είναι άκρως ενδιαφέρουσα δεδομένου ότι δείχνει την διεισδυτικότητα του δημάρχου και την πλήρη αποδοχή που έχει από το σύνολο των δυνάμει συνεργατών του αφενός και της ευρύτατης λαϊκής αποδοχής αφετέρου.
Βέβαια, αν το διαβάσει το όλο θέμα από άλλη οπτική θα έλεγε ότι όλοι όσοι δεν θα θελήσουν με διάφορες δικαιολογίες να είναι στο πλευρό του αποτελούν βαρίδια και ως εκ τούτου καλό θα κάνουν στον Δήμαρχο που δε θα είναι μαζί του γεγονός που θα του δώσει τη δυνατότητα να βρει νέα άτομα με όρεξη και πάθος για δουλειά...
Είναι κι αυτό μια εκτίμηση...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντως τώρα τελευταία ο μόνος Δημοτικός σύμβουλος που τον συνοδεύει στους χορούς ,στα πανηγύρια και στα θαύματα είναι μόνο ο Παντόπουλος!! ΟΙ άλλοι φαίνεται έκοψαν την ζέρβα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΑΡΙΔΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ.ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το πολύ πολύ να είναι 4 με 5. Οι άλλοι θα στηρίζουν Ναλμπάντη και Χαλκίδη

Ανώνυμος είπε...

Τρείς και ο κούκος που λέει και μια παροιμία.