Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

500€ το μήνα για κινητά στο δήμο Αλεξάνδρειας!!! Γιατί δε ρώτησαν τον αντιδήμαρχο Ν. Σαρακατσιάνο να τους κατατοπίσει;

Ν. Σαρακατσιάνος
αντιδήμαρχος
Πεντέμισι χιλιάρικα κοστίζουν στο δημοτικό ταμείο το ένα κινητό του δημάρχου και τα δυο κινητά των αντιδημάρχων όπως διαβάζουμε στην σχετική απόφαση που ελήφθη και αγοράστηκαν τα σχετικά πακέτα από την cosmote.
Ο δήμαρχος πήρε μια σύνδεση που κοστίζει περίπου 100 ευρώ το μήνα και οι δυο αντιδήμαρχοι (δεν γράφει ποιοι είναι και γιατί δεν πήραν όλοι) πήραν συνδέσεις που κοστίζουν 75 ευρώ το μήνα.

Προφανώς έγινε μια έρευνα αγοράς και κατέληξαν στην πλέον συμφέρουσα πρόταση αν μη τι άλλο. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να διαπιστωθεί αν έγινε.....
έρευνα ούτε ποιες προσφορές δόθηκαν από άλλες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.
Ωστόσο, από προσωπική εμπειρία, και επικαλούμαι τον αντιδήμαρχο Μελίκης Νίκο Σαρακατσιάνο που γνωρίζει σχετικά, εγώ ένα συμβόλαιο με την wind που κοστίζει 25 ευρώ το μήνα και έχει τις ίδιες παροχές με τις δυο συνδέσεις των αντιδημάρχων και υπολείπεται ελάχιστα από αυτή του δημάρχου!!!
Θα αναρωτηθεί κανείς αν εγώ είμαι "έξυπνος" και οι άλλοι βλάκες που πληρώνουν τέτοια ποσά αλλά η απάντηση είναι σαφής και γρήγορη: όχι, δεν είμαι έξυπνος αλλά η αλήθεια, η πραγματικότητα αυτή είναι. 
Αναρωτιέμαι αν ρωτήθηκε ο αντιδήμαρχος Μελίκης για τις συνδέσεις αυτές και αν πρότεινε την εναλλακτική που και ο ίδιος γνωρίζει δεδομένου ότι και αυτός έχει το ίδιο συμβόλαιο με μένα. Γνωρίζει δηλαδή τα κόστη και τις παροχές που δίνει ένας έκαστος.
Εκτός και αν το μοναδικό κριτήριο ήταν η επιλογή της κοσμοτέ οπότε... τζάμπα τα ερωτήματα.
Ωστόσο, καθόλου τζάμπα τα κινητά ....

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ?ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 3 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΕ ΑΞΙΑ ΟΠΩΣ ΚΙΝΗΤΑ ΤΑΒLET ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ Η ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση. Υπάρχει κάποιος προμηθευτής που πληρώνει τους λογαριασμούς των κινητών κάποιων Αντιδημάρχων? Και με ποιο αντάλλαγμα? Θα απαντήσει κανείς?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ολες η προσφορες επιδοτουνε και το λογαριασμο ωστε να πληρωνουμε λιγοτερα.Γιατι δεν κερδιζουνε επι τιμης και παιρνουν δωρα για τους ιδιους?Απο που αντλουνε το δικαιωμα αυτο κυριε Μοχλα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος παιρνει της προσφορες απο τα τηλ θα απαντησει καποιος ποιος κερδιζει ο δημος η προσωπικα καποια ατομα..